Početna stranicaFAQPretraľnikČlanstvoKorisničke grupeRegistracijaLogin

Share | 

samo jedan običan dan

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
idealno_losa
Admin

Broj postova: 1

PostajNaslov: samo jedan običan dan   čet lip 05, 2008 12:18 pm

Doma sam, čekam te da dođeš s posla. Čujem vrata. Prilaziš mi s leđa, nježno svojom snažnom rukom pomičeš kosu s moga vrata. Dok tvoje mekane usne ljube svaki djelić moga vrata, rukama me diraš. Primaš me za grudi, nježno spuštaš ruke preko moga trbuha sve niže i niže. Otkopčavaš mi hlače, i okrećeš me prema sebi. Ljubim te. Rukama prolazim kroz tvoju gustu crnu kosu.

[justify][justify]Spuštam ruke preko tvojih mišićavih prsa i trbuha do hlača. Otkopčavam ti hlače , skidam majicu i ljubim tvoja prsa. Spuštam se sve niže. Skidam ti hlače i vadim ga, veličanstvenog, u punoj veličini, tvrdog. Igram se s njime, ljubim ga, dražim jezikom, stavljam ga u usta, duboko. Dok se igram, klečeći na koljenima, pogledavam te. Znam da te moj pogled uzbuđuje.
Primaš me i bacaš na krevet. Skidaš odjeću s mene, ljubiš me. Vlažna sam, željna sam te. Ljubiš mi grudi, trbuh i spuštaš se niže. Širiš mi noge i spuštaš se. Nježno se igraš jezikom i prstima, izluđuješ me. Spremna, sam. Stavljaš ga. Jedva sam ga dočekala. [/justify][/justify]

Ubrzano dišemo, nabijaš ga u mene, vrištim od užitka. Osjećam ga cijelog, tako tvdog. Dovodiš me do vrhunca. Vadiš ga van i stavljaš mi ga u usta. Igram se s njim. Ti si na redu. Svršavaš mi u usta, a topla sperma mi se cjedi niz lice po grudima. Bilo je dobro. Bilo je odlično.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
hoot_boy
Admin

Broj postova: 6

PostajNaslov: Re: samo jedan običan dan   ned lip 08, 2008 3:00 pm

Prvi post ,odlicna prica Cool
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://upoznavanja.forummotion.com

samo jedan običan dan

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Jos jedan crni
» samo za sestre
» Okacio sam samo zbog zadnje recenice :)
» Kokos,kokos i još jedan kokos
» Halloween bal